Bostadsrättsföreningens Tomtebo fastighet (Gottsunda 19:4) stod färdig för inflyttning 1993. Med sin närhet till både service och milsvid natur är föreningens moderna lägenheter attraktiva objekt.

Området består av tre större punkthus och längor med antingen två eller fyra våningar. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. I föreningen finns också två tvättstugor, en lokal som kan lånas för fest eller möten och en nyligen upprustad bastu.

På promenadavstånd finns badplats och Gottsunda centrum med flera livsmedelsbutiker, bank och systembolag. I anslutning till centrum finns skolor, simhall och idrottsanläggningar.

Rättigheter
Text: Allt skrivet material på denna webbplats tillhör Brf Tomtebo och tillstånd ska inhämtas från styrelsen innan text kopieras eller används.
Cookies
Denna webbplats använder endast så kallade sessionscookies. De placeras i den besökande datorn vid ankomst till webbplatsen och tas bort så snart webbplatsen lämnas. Ingen information om besökaren insamlas eller lagras och de används endast för att optimera visningen.